Navigacija u svijetu decentralizirane upotrebe kriptovaluta

POVRATAK MOĆI DONOŠENJA ODLUKA I NADZORA
Poštovani članovi ekosistema Geton!

Nadamo se da će vas ova poruka zateći u dobrom zdravlju i raspoloženju. Danas vam se obraćamo sa iskrenom željom da podstičemo jaču i bolje informisanu zajednicu u našem decentralizovanom ekosistemu kriptovaluta.
Pozivamo vas da razmotrite naše viđenje osnovnih razlika između centraliziranih i decentraliziranih pristupa u svijetu kriptovaluta, koje smo saželi u kratkom radu o utjecaju obrazaca ponašanja pri korištenju kriptovaluta: Decentralizacija i uzorci ponašanja. Ovaj sažetak pruža jasan i jedinstven pregled decentralizirane prirode kriptovaluta i istražuje utjecaj naših obrazaca ponašanja na njihovu upotrebu.
Proteklih godina pažljivo smo pratili izazove s kojima su se mnogi od vas suočili na svom dinamičnom putovanju u svijet kriptovaluta. Pratimo i svjetske trendove u ovoj oblasti. Shvaćamo da učenje ponekad može biti izazovno, stoga želimo podijeliti sve dostupne alate i opcije koje će vam pomoći da se samopouzdano krećete ovom teritorijom.
Za vas smo pripremili i nastavljamo obogaćivati ​​kolekciju edukativnih materijala, vodiča i primjera korištenja koji su osmišljeni s ciljem povećanja nivoa znanja i poticanja efikasnijih i sigurnijih obrazaca ponašanja pri korištenju kriptovaluta. Svaki član Ekosistema Geton koji još nije prenio svoje kriptovalute iz Grossus Blockchain mreže na Binance SmartChain može to učiniti podnošenjem zahtjeva na grossusblockchain.com klikom na 'Bridge my Assets'.
Izražavamo našu iskrenu zahvalnost na ukazanom povjerenju u korištenje Geton platformi. Danas su objedinjeni u jednostavniji koncept, gde vaša sredstva ostaju u primarnoj mreži, na vašim Gx... e-novčanicima, gde su bila od početka i tokom vašeg korišćenja. S povjerenjem tvrdimo da zajedno s vašim stečenim iskustvima i znanjem sigurno idemo prema dinamičnijoj kripto budućnosti. Razumijemo da je prethodni skepticizam možda proizašao iz nesporazuma i našeg neuključenosti u pružanje adekvatnog obrazovnog sadržaja, uputstava, vodiča i upozorenja. Stoga ćemo nastaviti aktivno raditi na otklanjanju ovakvih nedoumica.
Na kraju, zahvaljujemo vam se na ključnoj ulozi koju igrate u ovoj zajednici kriptovaluta. Vaše povratne informacije, upiti i perspektive vode nas na našem zajedničkom putu. Vaše kriptovalute, bez obzira na to kako ste ih stekli – bilo kupovinom, učešćem u projektima, putem Grosh Mininga ili na neki drugi način – uvijek su sigurno pohranjene u mreži i možete ih koristiti na različite načine, isto u globalnom kripto ekosistemu.
Za zvanična ažuriranja i informacije, pratite naš službeni Telegram kanal i stranicu s dokumentacijom protokola WaweSwaps.
Također ste dobrodošli na našem YouTube kanalu.
Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi poslovni model dizajniran da poboljša vaše iskustvo razmjene kriptovaluta - "GBL krediti na WaweSwapovima". S ovim modelom možete početi razmjenjivati ​​svoje kriptovalute bez potrebe da unaprijed osiguravate likvidnost. U narednim danima imaćete priliku da sami iskusite prednosti koje ovaj model donosi u vaš portfolio. Platforma WaewSwaps dodijelit će 50.000 GBL tokena članovima Geton Globala, što će vam omogućiti otvaranje kreditnih naloga u iznosu od 100 GBL - trebat će vam samo sredstva u vlastitim (ekosistemskim) kriptovalutama i BNB za plaćanje troškova prijenosa i izvršenja pametnih ugovora na Binance SmartChain mreži. Kursevi poslovnog modela WaweSwaps dostupni su ovdje.
U idućim e-poštnim porukama predstavit ćemo detaljnije upute o korištenju funkcije WaweSwaps i iskorištavanju potencijala kredita u GBL tokenima. Poruke ćemo vam dostaviti na više jezika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti potencijal GBL kredita.
Molimo vas za strpljenje i potičemo vas da pratite ova važna ažuriranja.
Također, pozivamo vas da postanete članovi WaweSwaps Global Telegram i GetonGlobal Telegram, dobrodošli ste i da pratite naš YouTube kanal.
Zajedno zacrtavamo put prema živahnijoj kripto budućnosti!

Topli pozdravi,
WaweSwaps Team

WaweSwaps Global
Geton Global