Krmarjenje po svetu decentralizirane uporabe kriptovalut

Vračanje moči odločanja in nadzora
Spoštovani člani ekosistema Geton!

Upamo, da vas to sporočilo najde dobrega zdravja in razpoloženja. Danes se obračamo na vas z iskreno željo po spodbujanju močnejše in bolj informirane skupnosti v našem decentraliziranem ekosistemu kriptovalut.
Vabimo vas, da si ogledate naše videnje temeljnih razlik med centraliziranimi in decentraliziranimi pristopi v svetu kriptovalut, ki smo jih zbrali v kratkem spisu o vplivu vedenjskih vzorcev pri uporabi kriptovalut: Decentralizacija in vedenjski vzorci. To gradivo vam na jasen in edinstven način predstavi podroben pregled decentralizirane narave kriptovalut ter osvetli vpliv naših vedenjskih vzorcev pri njihovi uporabi.
V preteklih letih smo vztrajno in natančno spremljali ter se v največji možni meri odzivali na izzive, s katerimi ste se, pri vašem dinamičnem potovanju v svet kriptovalut, srečali tudi mnogi od vas. Prav tako neprestano sledimo globalnim trendom na tem področju. Zavedamo se, da je učenje včasih zahtevno, zato želimo deliti vsa razpoložljiva orodja in možnosti, ki vam bodo pomagala samozavestno krmariti po tej pokrajini.
Za vas smo pripravili in še naprej bogatimo zbirko izobraževalnih gradiv, vadnic in primerov uporabe, ki so zasnovani z namenom povečanja ravni znanja in spodbujanja učinkovitejših ter varnejših vzorcev vedenja pri uporabi kriptovalut. Vsak član Ekosistema Geton, ki še ni prenesel svojih kriptovalut iz omrežja Grossus Blockchain v Binance SmartChain, lahko odda zahtevek na grossusblockchain.com in sproži postopek prenosa prek funkcije 'Bridge my Assets'.
Getonove platofrme so sedaj danes združene v uporabniku prijaznejši vmesnik, še vedno pa ima vsak uporabnik pod nazdorom stanja iz vseh Gx.. denarnic, ki jih je v preteklosti upravljal prek svojega e-poštnega naslova - v različnih vmesnikih. Z zanesljivostjo trdimo, da se z vsemi pridobljenimi izkušnjami in znanjem skupaj z vami suvereno premikamo proti bolj živahni kripto prihodnosti. Razumemo, da je določena mera skepticizma posledica nesporazumov in naše prenizke angažiranosti pri zagotavljanju ustrezne izobraževalne vsebine, navodil, vadnic in opozoril. Zato si bomo še izdatneje prizadevali aktivno odpravljati vse takšne pomisleke.
Vaše povratne informacije, poizvedbe in perspektive nas vodijo na naši skupni poti. Vaše kriptovalute, ne glede na to, kako ste jih pridobili - bodisi z nakupom, s sodelovanjem na projektnih platformah, prek Grosh Mining ali kako drugače - so ves čas varno shranjene v omrežju in jih lahko uporabljate na različne načine, predvsem pa tudi v globalnem kripto ekosistemu.
Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo nov poslovni model, zasnovan za izboljšanje vaše izkušnje menjave kriptovalut - "GBL Loans on WaweSwaps". S tem modelom lahko začnete menjavo vaših kriptovalut brez potrebe po zagotavljanju vnaprejšnje menjalne likvidnosti. V prihodnjih dneh boste imeli priložnost sami izkusiti prednosti, ki jih ta model prinaša v vaš portfelj. WaewSwaps Platofrma bo uporabnikom Geton Global omogočila prevzem skupno 50.000 kovancev GBL, kar vam bo omogočilo odpiranje kreditnih menjalnih naročil v višini 100 GBL - zagotoviti si boste morali le dobroimetja v lastnih (ekosistemskih) kriptovalutah ter BNB za plačilo stroškov transferjev in izvajanja pametnih pogodb v omrežju Binance SmartChain. Menjalni tečaji poslovnega modela WaweSwaps so na voljo tukaj.
V naslednjih e-poštnih sporočilih bomo predstavili še podrobnejša navodila o uporabi funkcije WaweSwaps ter izkoriščanju potenciala kreditov v GBL kovancu. Sporočila bomo posredovali v več jezikih, da boste lahko v celoti izkoristili potencial posojil GBL - bodisi kot posojilojemalci ali posojilodajalci.
Vljudno vas prosimo za potrpežljivost in vas spodbujamo, da spremljate te dragocene posodobitve.
Hkrati pa ste vabljeni, da postanete člani Telegram skupin WaweSwaps Global in/ali GetonGlobal ter zašnete spremljati objave v YouTube kanalu.
Skupaj začrtajmo pot do bolj učinkovite in varne kripto prihodnosti!

Lepo pozdravljeni,
WaweSwaps Team

WaweSwaps Global
Geton Global