Okrepite se v svetu decentraliziranih kriptovalut

Vračanje moči odločanja in nadzora

Dragi člani ekosistema Geton!

Veselimo se vašega navdušenega odziva na našo nedavno poslano e-poštno sporočilo, kjer smo predstavili Global Token (GBL), GBL Loans (posojila) na WaweSwaps, ter integracijo pametne pogodbe dApp WaweSwaps v GetonGlobal. Vaš odziv nam je pokazal, kako pomembno je jasno razumevanje principov ter delovanja WaweSwaps in GBL.

Oglejmo si še podrobneje naslednja temeljna področja:
WaweSwaps ➝ Revolucionarni model menjave kriptovalut
WaweSwaps je sodobna, decentralizirana platforma, ki omogoča inovativno menjavo kriptovalut znotraj njihovega ekosistema. Za razliko od tradicionalnih centraliziranih pristopov, WaweSwaps uporabnikom omogoča menjavo z ali pa tudi brez lastnega zagotavljanja začetne likvidnosti, pri čemer koncept odpira nove in še neizkoriščene možnosti v sferi kriptovalut.

Global Token (GBL) ➝ Moč transakcij
GBL deluje v omrežju Binance Smart Chain. Njegova emisija je končna. Namenjen je globalnemu kroženju in uporabi. Distribucijo GBL žetonov določajo mehanizmi WaweSwaps, vključno s protokolom "halving". VGBL žetoni, shranjeni v bazenu DAO, vam dajejo moč odločanja. V obtoku bo največ 17,9 milijona GBL žetonov, kar bo vplivalo na njegovo tržno kapitalizacijo (Market Cap).

Likvidnost kriptovalut ➝ Krmarjenje po trgih
Izraz likvidnost se nanaša na to, kako učinkovito je mogoče kupiti ali prodati določeno sredstvo - tudi kriptovaluto. WaweSwaps Global zagotavlja visoko ter specifično raven likvodnosti ter ustvarja stabilno tržno okolje.
Likvidnostni žeton na WaweSwaps platofrmi je GBL. Menjalne kriptovalute se v tem procesu shranjujejo v namenski denarnici in so kasneje trajno odstranjene iz obtoka. Menjalni tečaji so določeni v naprej, kar zagotavlja stabilnost in temelji na menjalnih tečajih žeton / GBL.

dApp (Pametna pogodba) ➝ Povečanje likvidnosti, uravnoteženje tveganj, vključevanje skupnosti (DAO)
WaweSwaps je namenjen povečanju likvidnosti znotraj ekosistema kriptovalut, prilagoditvi raznolikemu nizu žetonov. Vključuje načela, podobna "kripto-rudarjenju", izkorišča mehanizem Automated Market Maker (AMM) in zagotavlja decentralizirano menjavo kriptovalut. Deluje v omrežju Binance Smart Chain in sprejema model odločanja DAO, pri čemer nadzor postavlja v roke skupnosti.

Revolucija na področju menjave kriptovalut ➝ Spodbujanje zelene ekologije kriptoekosistema
Proces menjave kripto-žetonov na WaweSwaps Global ima podoben učinek, kot če bi vašim žetonom podarili novo življenjsko priložnost. Za njihovo menjavo uporabljate GBL kot likvidnostni žeton. Vaši kripto-žetoni se ob tem znajdejo v varnem in preglednem domu - v posebni denarnici ter odstranjeni iz obtoka.
Recikliranje kripto-žetonov ne pomeni le nihovega odstranjevanja iz obtoka; gre tudi za napredno rešitev, ki krepi celotno likvidnost kripto ekosistema. S funkcijo recikliranja žetonov WaweSwaps, ne opravljate le menjave, temveč prispevate k čistejšemu in bolj učinkovitemu kripto ekosistemu, hkrati pa imate koristi menjave vaših neuporabljenih žetonov.
Poleg tega zmanjšanje zalog žetonov pozitivno vpliva na njihovo tržno vrednost, kar prinaša koristi širši skupnosti uporabnikov.
Ta svež pristop ne poenostavlja le trgovanja, temveč igra ključno vlogo pri oblikovanju močnega in trajnostnega kripto okolja za vse udeležene.

GBL Loans (posojila) ➝ A Game Changer
GBL Loans (posojila) revolucionizirajo trgovanje na WaweSwaps. Omogočajo vam, da zahtevate posojilo v GBL žetonih za zagotovietv likvidnosti, ki jo plačate šele, ko se menjava vaših žetonov dokončlno izvede. To pomaga graditi zaupanje.

Prav tako smo navdušeni, da napovedujemo prihajajoče funkcionalnosti:
1. WS Auctions: Dinamična tazširitev vašega portfelja s kriptovalutami prek mehanizma avkcij na WaweSwaps.
2. WS Lottery: Zabavne igre, vključene v ekosistem WaweSwaps.

V prihodnjih e-sporočilih bomo predstavili več podrobnosti o GBL posojilih in odgovorili na določena pogosta vprašanja. Ostanite z nami in sledite dodatnim pojasnilom ter inofrmacijam!

Lep pozdrav,
WaweSwaps Team

---
Za uradne posodobitve, obiščite:
- WaweSwaps Global Telegram
- GetonGlobal Telegram
- WaweSwaps Documentation Page
- YouTube Channel
- WaweSwaps Global
- Geton Global